jos_logo  
 
sitemap

disclaimer/copyright
  home werkwijze diensten boekhouden contact
JOS, administratie- en boekhoudkantoor, Jos van Langen, administratie, boekhouding, hoofddorp, JOS, administratie- en boekhoudkantoor, Jos van Langen, administratie, boekhouding, hoofddorp, JOS, administratie- en boekhoudkantoor, Jos van Langen, administratie, boekhouding, hoofddorp, JOS, administratie- en boekhoudkantoor, Jos van Langen, administratie, boekhouding, hoofddorp, JOS, administratie- en boekhoudkantoor, Jos van Langen, administratie, boekhouding, hoofddorp, JOS, administratie- en boekhoudkantoor, Jos van Langen, administratie, boekhouding, hoofddorp, JOS, administratie- en boekhoudkantoor, Jos van Langen, administratie, boekhouding, hoofddorp, JOS, administratie- en boekhoudkantoor, Jos van Langen, administratie, boekhouding, hoofddorp, JOS, administratie- en boekhoudkantoor, Jos van Langen, administratie, boekhouding, hoofddorp, JOS, administratie- en boekhoudkantoor, Jos van Langen, administratie, boekhouding, hoofddorp, JOS, administratie- en boekhoudkantoor, Jos van Langen, administratie, boekhouding, hoofddorp, JOS, administratie- en boekhoudkantoor, Jos van Langen, administratie, boekhouding, hoofddorp, JOS, administratie- en boekhoudkantoor, Jos van Langen, administratie, boekhouding, hoofddorp, JOS, administratie- en boekhoudkantoor, Jos van Langen, administratie, boekhouding, hoofddorp, JOS, administratie- en boekhoudkantoor, Jos van Langen, administratie, boekhouding, hoofddorp, JOS, administratie- en boekhoudkantoor, Jos van Langen, administratie, boekhouding, hoofddorp
 
 

Ons kennismakingsgesprek houden wij op de door u gewenste locatie. Dit kan bij u thuis zijn, maar ook op uw bedrijf of mijn kantoor. Tijdens ons gesprek bepalen wij samen uw wensen en welke rol ik daarin voor u kan betekenen.
Bij JOS is het mogelijk om een afspraak in de avond te maken. Op basis hiervan worden de nodige afspraken gemaakt. Zie voor een overzicht van mijn dienstverlening de pagina diensten.

U kunt JOS op basis van de werkelijk gemaakte uren inhuren, of op basis van een vast jaarbedrag.
Facturering geschiedt in beide gevallen maandelijks.

Afhankelijk van uw onderneming (in verband met de aangifte van de omzet belasting), zal uw administratie per maand of per kwartaal geboekt worden.

Verder zal JOS met u afstemmen over de aanlevering van uw cijfers en of u een persoonlijke toelichting wenst.

Als u vragen heeft die buiten mijn expertise vallen, kan in overleg met u, een andere specialist ingeschakeld worden. Deze kosten worden apart (door de ingeschakelde partij) aan u doorberekend.

U ontvangt voor de diensten een offerte, waarbij JOS verwijst naar de algemene voorwaarden, zodat het voor u duidelijk is wat u van JOS kunt verwachten en wat JOS van u verwacht tijdens het verlenen van mijn diensten.


Hier kunt u de algemene voorwaarden downloaden.